Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vueling operarà 71 rutes des de Barcelona al juny i juliol
  • CA

Vueling operarà un total de 71 rutes directes a destinacions nacionals i internacionals des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat a partir de dilluns 22 de juny i durant tot el mes de juliol. Preveu aconseguir així un volum de fins a 600 vols setmanals, ha informat la companyia aquest dissabte en un comunicat.

L’aerolínia rellança així la seva operativa després de tres mesos de restriccions pel coronavirus, durant els quals ha mantingut una activitat reduïda dins el mercat nacional destinada a l’transport imprescindible de persones i material sanitari. Entre les noves destinacions hi ha ciutats espanyoles com Granada, Santander, Madrid, Jerez i Sant Sebastià, i europees com Milà, Amsterdam, Roma, Lisboa, Bolonya, Berlín i Manchester, a més d’algunes al nord d’Àfrica, com Tànger, Alger i Marràqueix.

Aquestes rutes es sumaran a les connexions que Vueling ha mantingut sota serveis mínims durant el període de confinament a Sevilla, Màlaga, Bilbao, Alacant, Mallorca, Eivissa, Menorca, Tenerife, Gran Canària, i puntualment a París i Londres. Per impulsar aquesta nova posada en marxa de les seves operacions, l’aerolínia llançarà una promoció especial entre el 22 i el 24 de juny amb preus a partir de 29,99 euros per volar a destins nacionals des de Barcelona entre el 15 de juliol i el 31 de octubre.

A més, mantindrà la seguretat i higiene dels seus clients i tripulants “com a màxima prioritat”: Vueling ha estat i està en permanent contacte amb les autoritats competents, tant sanitàries com d’aviació, per aplicar els requeriments necessaris.

Més notícies
Un avió d'Emirates que farà la ruta amb Ciutat de Mèxic arriba al Prat / Emirates
Emirates reprèn els vols a Barcelona a partir del 15 de juliol
Notícia: Emirates reprèn els vols a Barcelona a partir del 15 de juliol
Comparteix
La companyia distribueix kits d'higiene gratuïts amb mascaretes, guants i desinfectant de mans
Imatge d'arxiu de l'aeroport del Prat / Europa Press
Aena preveu 41 arribades de vols a l’aeroport del Prat el primer dia d’obertura de fronteres
Notícia: Aena preveu 41 arribades de vols a l’aeroport del Prat el primer dia d’obertura de fronteres
Comparteix
Per al conjunt de la xarxa d'arreu de l'estat espanyol l'entitat aèria en calcula 325

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa