Vueling incorpora vuit destins des de Barcelona i operarà 80 rutes a l’agost

L'aerolínia arribarà als 1.520 vols setmanals amb sortida o arribada al Prat

Vueling incorporarà a partir del mes d’agost vuit rutes més des de l’aeroport del Prat i operarà així un total de 80 connexions directes des de Barcelona aquest estiu, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. L’aerolínia arribarà així als 1.520 vols setmanals amb sortida o arribada a l’aeroport d’El Prat. Les rutes que es recuperen són les connexions amb Keflavík (Islàndia), Zagreb (Croàcia), Faro (Algarve, a Portugal) i Malta l’1 d’agost, i les que es fan amb València, Alguer (Itàlia) i Nuremberg (Alemanya) a partir del dia 3.

Aquest juliol s’incorporen progressivament 72 rutes directes: 24 domèstiques i 48 internacionals entre les quals hi ha París, Londres, Roma o Florència, entre d’altres. Entre les línies que es reprenen aquest mes també hi ha Amsterdam, Lisboa, Copenhague, Berlín, Munic, Estocolm, Atenes, Dubrovnik, Praga o Viena. En l’oferta global pel mes d’agost, Vueling incorporarà 65 noves rutes directes del total de la xarxa d’aeroports a Espanya i Europa, fins arribar a les 249, l’equivalent a uns 2.800 vols setmanals.

Emirates i Etihad també tornen

Emirates reprendrà els vols a Barcelona a partir del 15 de juliol. Fins a mitjans d’aquest mes, la companyia també tornarà a operar amb Colombo, Sialkot, Estambul, Auckland, Beirut, Hanoi, Ho Chi Minh i Washington DC. D’aquesta manera, Emirates elevarà a quaranta el nombre totals de destinacions arreu del món. A conseqüència de la situació sanitària, l’empresa ha implementat un conjunt de mesures de seguretat que inclouen la distribució de kits d’higiene gratuïts amb màscares, guants, desinfectant de mans i tovalloletes antibacterianes per a tots els clients.

Per altra banda, l’aerolínia nacional dels Emirats Àrabs Units, Etihad Airways, ha reprès gradualment els serveis a les destinacions de la xarxa mundial. Durant juliol i agost, la companyia preveu volar a 58 destinacions a tot el món des d’Abu Dhabi i augmentar les freqüències a destinacions com Barcelona. Operarà 4 vols setmanals a la capital catalana al juliol i 5 vols per setmana durant l’agost. Els clients tindran el suport del programa sanitari Etihad Wellness, l’objectiu del qual és proporcionar informació essencial sobre la salut en el viatge. Aquest servi compta amb persones especialment capacitades i formades per oferir una experiència “segura”.

Nou comentari