“Em venen 4000 mil euros de seguretat social, un lloguer, sous…”, l’angoixa d’un restaurador

"M'he posat a plorar en veure el meu negoci buit, a les fosques, sense ningú", explica Adelf Morales

El xef del restaurant Topik (València, 199), Adelf Morales, no amaga l’angoixa que li provoca l’aturada de l’economia arran del confinament per intentar aturar els contagis per coronavirus.

En un missatge a través de Twitter, ha explicat que ara tindrà una sèrie de despeses mentre els governants, segons ell, ofereixen propostes “que es queden en l’aire”: “Em venen 4000 mil euros de seguretat social, un lloguer, sous, quotes d’autònom, crèdits i hipoteca, llum, aigua, gas. Veig al president i ministres fent rodes de premsa, amb una sèrie de dades i propostes que es queden en l’aire”.

Morales ha explicat també que, davant la situació, s’ha vist obligat a presentar un Erte “sense notícies encara que hagi estat acceptat”: “Recordar-li al govern que he tancat per força major segons el reial decret aprovat el 14 de març”, ha lamentat al missatge. ​”Passen els dies i segueix la incertesa, l’ànsia, la tristesa”, escriu amb angoixa aquest restaurador barceloní.

“M’he posat a plorar en veure el meu negoci buit, a les fosques, sense ningú, plorar d’impotència en veure que ningú m’ajuda, com a autònom em veig sense drets, obligat a pagar una sèrie d’impostos que no corresponen amb el funcionament del país”, ha conclòs a Twitter.

Nou comentari