Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Em venen 4000 mil euros de seguretat social, un lloguer, sous…”, l’angoixa d’un restaurador
  • CA

El xef del restaurant Topik (València, 199), Adelf Morales, no amaga l’angoixa que li provoca l’aturada de l’economia arran del confinament per intentar aturar els contagis per coronavirus.

En un missatge a través de Twitter, ha explicat que ara tindrà una sèrie de despeses mentre els governants, segons ell, ofereixen propostes “que es queden en l’aire”: “Em venen 4000 mil euros de seguretat social, un lloguer, sous, quotes d’autònom, crèdits i hipoteca, llum, aigua, gas. Veig al president i ministres fent rodes de premsa, amb una sèrie de dades i propostes que es queden en l’aire”.

Morales ha explicat també que, davant la situació, s’ha vist obligat a presentar un Erte “sense notícies encara que hagi estat acceptat”: “Recordar-li al govern que he tancat per força major segons el reial decret aprovat el 14 de març”, ha lamentat al missatge. ​”Passen els dies i segueix la incertesa, l’ànsia, la tristesa”, escriu amb angoixa aquest restaurador barceloní.

“M’he posat a plorar en veure el meu negoci buit, a les fosques, sense ningú, plorar d’impotència en veure que ningú m’ajuda, com a autònom em veig sense drets, obligat a pagar una sèrie d’impostos que no corresponen amb el funcionament del país”, ha conclòs a Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa