Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vals de 10 euros de descompte per comprar en establiments Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona posarà a disposició de la ciutadania a partir d’aquest dilluns prop de 280.000 Bonus Consum descarregables per “incentivar el consum local i presencial de productes, serveis i restauració”. El bonus està valorat en 20 euros i, qui l’obtingui, en pagarà 10 i els 10 restants els subvencionarà l’Ajuntament de Barcelona, que destina a aquesta acció més de 3 milions d’euros.

El projecte és una col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, Barnacom, Comertia, Pimec, Foment del Treball, Gremi de Restauració, Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i Gremi d’Hotels. A més, El llançament del Bonus Consum coincideix amb la posada en marxa del BcN Market, la plataforma de venda en línia per al petit comerç de la ciutat i la restauració.

Els bonus es podran reservar al web bcnmarket.barcelona i es podran fer servir a partir del 18 d’octubre fins a finals d’any. Quan es fa la reserva (cal posar noms, DNI, correu electrònic i telèfon), l’usuari rep al correu electrònic un codi QR que podrà mostrar a la botiga per rebre el descompte. Cada val té una caducitat de 15 dies i només se’n podrà fer servir un per compra.

Una sola persona només podrà ser titular de tres Bonus Consum a la vegada i, quan els hagi bescanviat (o bé hagin caducat), en podrà reservar de nous. Els establiments interessats s’hi podran adherir a través de bcnmarket.barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa