Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una botiga física de segells s’acomiada dels seus clients després de 85 anys d’història
  • CA

La filatèlia perdrà aviat perdrà un local a Barcelona. La històrica botiga Haeffner del carrer Consell de Cent –a tocar de Roger de Llúria– ha decidit tancar definitivament l’espai físic del negoci per dedicar-se a potenciar la vessant digital. La clausura es consumarà el pròxim 15 de març. Ho han explicat els amos en un comunicat que han adreçat als clients habituals.

Així, Enric Haeffner ha posat fi a l’última seu física del negoci de segells de la família amb 85 anys d’història. Ho ha fet sense cap dramatisme perquè feia anys que s’ho rumiaven, asseguren. De fet, la idea és mantenir l’atenció presencial en cas que sigui necessari. Visitaran els clients a domicili o es trobaran en espais i ocasions especials, explica el comunicat.

El comunicat de la botiga Haeffner acomiadant-se dels clients

Entre els motius del tancament, a diferència de tants altres locals que han abaixat la persiana, no hi apareix la pandèmia de la Covid-19. S’esmenten “l’evolució de la tecnologia i la logística d’enviaments” com a possibilitats que els permeten seguir oberts amb un model diferent. “Estem convençuts que ajudaran a seguir millorant el servei que reben tots els nostres clients”, clouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa