Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un hotel barceloní exporta el seu model LGTBI a Cuba
  • CA

La cadena d’hotels barcelonina Axel continua la seva expansió i ha obert un hotel a l’Havana (Cuba) seguint el seu model de negoci adreçat al col·lectiu LGTBI. Telégrafo Axel està situat a l’històric i emblemàtic Hotel Telégrafo que es va inaugurar el 1860, el més antic de Cuba.

L’establiment, gestionat per Axel Hotels, és propietat del Grup Gaviota, el principal grup hoteler de Cuba i té 63 habitacions i espais d’oci, gastronomia i relax. Un projecte que va començar el 2017, quan el Grup Gaviota es va posar en contacte amb Axel Hotels per oferir-li la gestió del projecte. Axel hotels explica que confia en la recuperació de l’activitat turística i en la rellevància social que suposa per a la visibilitat i la normalització del col·lectiu LGBTI l’arribada del primer hotel gai a la capital cubana. Una fita que és històrica i que suposa un repte per al grup barceloní a l’hora de captar clients i consolidar el projecte a Cuba.

Axel Hotels va obrir el seu primer establiment el 2003 a Barcelona i des d’aleshores ha crescut obert un altre hotel a la capital catalana, dos més a Berlín i un a Madrid, Gran Canària, Eivissa, Sant Sebastià i Miami.

Amb façana en blau i blanc, l’hotel conserva el seu encant colonial i el combina amb elements actuals que es veuen reflectits a les seves 63 habitacions, així com als seus espais de Restaurant i Lounge Bar. Telégrafo Axel Hotel L’Havana també compta amb Wellness & Fitness, i un Sky Bar a la terrassa amb piscina, solàrium i lounge bar, que el converteixen en l’espai perfecte a lHavana per gaudir de l’ambient únic dAxel, i com recorda l’hotel, amb la filosofia heterofriendly. Una filosofia que també regna a la resta d’hotels però que garanteix que el col·lectiu LGTBI no pateixi cap mena de discriminació en la seva estada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa