Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Torna el vol diari Barcelona-Miami: ja són 16 les rutes intercontinentals al Prat
  • CA

American Airlines ha reprès aquest diumenge el vol diari entre Barcelona i Miami coincidint amb l’inici de la programació d’estiu. El vol des de la capital catalana serà diari, amb sortida a un quart de dotze del migdia i arribada al voltant d’un quart de quatre de la tarda (hora de Miami).

En paral·lel, Air Arabia Maroc també ha inaugurat aquest 28 de març una nova connexió entre l’aeroport de Barcelona i Marràqueix amb dues freqüències setmanals, els dijous i els diumenges. Actualment s’estan operant des de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat un total de 16 rutes intercontinentals a 13 destinacions diferents, tant a l’Àfrica, com a Amèrica, l’Orient Mitjà i Àsia.

American Airlines ha reiniciat igualment la seva operativa des de Madrid cap a Dallas Fort Worth i al llarg d’aquest mes restablirà fins a deu rutes entre el Regne Unit i Europa –com Dublín, Frankfurt, Londres, Milà, París i Roma– i els Estats Units. La companyia també explica que ha adoptat tots els protocols de seguretat a bord de les aeronaus, que inclouen l’ús obligatori de mascareta, la neteja i la desinfecció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa