Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El taxi amenaça amb noves mobilitzacions pel retorn dels ‘pirates’ al Prat

El sector del taxi podria protagonitzar noves mobilitzacions pròximament en protesta pel retorn dels conductors ‘pirates’ a l’aeroport del Prat. Així ho han assegurat les associacions Élite Taxi i Anget, que en un comunicat conjunt fet públic aquest dimecres han apuntat que aquesta activitat fraudulenta s’ha tornat a fer present a l’aeròdrom barceloní després de la retirada de les patrulles preventives de taxistes que fins ara evitaven la intrusió dels conductors il·legals.

Des del col·lectiu denuncien que els Mossos d’Esquadra els han comunicat que no poden fer res perquè els conductors pirata abandonin la zona. Davant d’aquesta situació, el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha fet una crida als taxistes a deixar de prestar servei a la zona de recollides com a mesura de pressió i ha anunciat que tornarà a activar les patrulles a la terminal 1.

“És inacceptable que posin el perill la seguretat dels visitants de Barcelona i deixin la imatge de la nostra ciutat per terra”, ha assenyalat en aquest comunicat Álvarez, que ja ha avançat la seva intenció de recuperar les mobilitzacions a l’aeroport del Prat si la situació no canvia “radicalment”. Segons els càlculs del sector fets públics fa unes setmanes, només amb la presència d’aquests conductors a la T1 ja es perden al voltant de 10 milions d’euros anuals.

Compromisos que no frenen aquesta activitat fraudulenta

Cal recordar que els taxistes ja van organitzar durant el mes d’abril diverses mobilitzacions per denunciar l’intrusisme d’aquesta activitat fraudulenta a l’aeròdrom barceloní que finalment es van acabar suspenent després que arribessin a un acord amb Aena per millorar la senyalització per als viatgers que arriben a la ciutat, entre altres mesures. A mitjans de mes, en una reunió amb el Departament d’Interior, el conseller Joan Ignasi Elena va traslladar als taxistes el compromís per reforçar amb més agents dels Mossos a l’agost per controlar els conductors il·legals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa