Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els supermercats i centres comercials que obren l’1 de novembre a Barcelona
  • CA

La Generalitat ha autoritzat el festiu de Tots Sants, l’1 de novembre, perquè centres comercials i supermercats puguin obrir en el seu horari habitual.

Això vol dir que aquest dilluns cada establiment podrà triar si obre o tanca portes. A Barcelona, els centres comecials La Maquinista, Westfield Glòries i Las Arenas (de 9 – 21.00 hores), Gran Via 2 (de 9.30 – 21.00 hores en Hospitalet de Llobregat) estaran oberts al públic, com també El Corte Inglés. També el Maremàgnum, sempre obert els festius, i el centre comercial Splau de Cornellà, molt concorregut pels barcelonins, també obrirà en el seu horari habitual.

Els establiments de Bonpreu i Esclat a la capital catalana també oferiran horaris diferents durant aquest pont de la Castanyada. Tot i que la gran majoria tancarà diumenge 31 d’octubre i obrirà dilluns de 09.00 a 14.30 hores, la direcció recomana consultar els horaris de cada supermercat abans d’anar-hi.

Pel que fa als supermercats, cada cadena decideix. Qui sempre abaixa la persiana el dia 1 és Mercadona, i també Dia -tret dels supermercats franquícia que obren tots les festius-, però Lidl obrirà els seus establiment de la ciutat, en alguns casos amb horari reduït, però en general, fins a les 21h.

Carrefour també obrirà aquest 1 de novembre, però en alguns punts de venda reduirà el seu horari. Podeu consultar-lo fent clic aquí. La cadena francesa Alcampo farà el mateix, i obrirà portes amb horari habitual quan el supermercat estigui dins d’un centre comercial. Mireu aquí els horaris de l’1 de novembe.

Caprabo també tindrà un horari diferent pel pont de la Castañada. Encara que els clients hauran de consultar els horaris del centre desitjat al web de l’empresa, la gran majoria de les seves botigues oferiran un horari especial els dilluns, 1 de novembre. 

Aldi també obrirà amb un horari adaptat al festiu a tots els seus establiments de Barcelona. Les seves botigues estaran operatives des de les 11.00 hores fins a les 14h. Finalment, Condis obrirà dilluns però també amb un horari modificat, que podeu consultar aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa