Una start-up instal·la càmeres tèrmiques a Barcelona per detectar si algú té febre

L'empresa Byfever anuncia els primers equips en marxa, en un institut de psicologia | Emeten una alerta quan detecten temperatures anormals

La start-up Byfever, especialitzada en software per a càmeres que detecten a distància la temperatura corporal, ha instal·lat els seus primers equips a Barcelona per reduir el risc de contagi de coronavirus, segons ha informat aquest diumenge en un comunicat.

L’empresa s’adreça especialment a pimes que tinguin ja un protocol d’actuació en detectar treballadors amb febre. Els dispositius mesuren en temps real les temperatures corporals i emeten una alerta quan detecten calor anòmala. Un algoritme d’intel·ligència artificial permet prendre la temperatura a diferents persones alhora. Pot ‘veure’ temperatures d’entre 30º i 45º centígrads amb un marge d’error de tres dècimes.

El primer model, anomenat BYF Smart Tablet, s’ha instal·lat a la seu de l’Institut Psicològic [email protected] El CEO de Byfever, Joan Faura, defensa que “és important invertir en eines eficaces per reduir els riscos de contagi, sobretot en espais tancats i amb aglomeracions de persones”.

Nou comentari