Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
S’inicien les inscripcions per als graus de formació professional en el sector de l’aigua
  • CA

Tret de sortida al període d’inscripció per als graus mitjà i superior de Formació Professional Dual en el sector de l’aigua a l’Escola de l’Aigua. La institució educativa creada per Agbar, a més, ha llançat un portal web per aconseguir-ne tota la informació necessària. Als cursos ofertats participen i aporten la seva experiència experts de les empreses Aigües de Barcelona i SOREA.

Les inscripcions del grau mitjà en xarxes i estacions de tractament d’aigües duraran fins al 9 de juny; i, per al grau superior en gestió de l’aigua, el període és del 10 al 17 de juny.

Aquest any, a més, s’inicia un nou grau superior a l’Institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat, que se suma als graus mitjà i superior impartits a l’Institut Pere Martell de Tarragona i a l’Escola Municipal del Treball de Granollers. El volum d’alumnes en els cicles formatius supera els 150 cada curs.

L’èxit del model es basa en la col·laboració publicoprivada entre institucions i centres educatius per unir l’ocupació, el talent i la productivitat. El grau mitjà compta amb una ocupabilitat al voltant del 80% dels estudiants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa