Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una marca virtual xinesa de baix cost obre una botiga a Barcelona
  • CA

Gran notícia per als aficionats a la compra per internet de baix cost. La popular companyia asiàtica de moda low cost Shein obrirà a. Barcelona la primera botiga física. S’ubicarà al número 241 del carrer Rosselló, cantonada amb Rambla Catalunya, en un local de dues plantes sota el rètol de Shana, una cadena de roba catalana que torna al mercat després de desaparèixer el 2018.

Els nous responsables de Shana han signat a un acord amb proveïdors de Shein, que vendrà allà productes encara més barats dels seus ja de per si reduïts. Estocs sobrants i devolucions formaran l’oferta a la seva botiga física, on a més de Shana també compartiran lloc amb Double Agent, una altra de les firmes del mateix grup català, segons publica Modaes.es.

El gegant xinès ja comercialitza els seus productes en uns 250 països i ha guanyat terreny gràcies a les seves inversions publicitàries en xarxes socials com Instagram i TikTok, i va tancar el darrer any amb una facturació de 7.673 milions d’euros segons estimacions del diari Investment Community. 

La seva producció es localitza a la Xina i cada dia incorpora fins a 4.000 articles nous a la seva plataforma, amb productes com samarretes des de només 1 euro. És una aposta pel canvi constant d’estocs i per uns productes que el consumidor ja sap que no superaran una temporada, però que en tot cas li permeten anar modificant l’armari a baix cost.

Marques com Shein competeixen al mercat virtual del low cost de la moda amb moltes altres plataformes, com Ali Express, que també ofereix roba i molts objectes fabricats a la Xina de baix cost, i per raons òbvies, de discreta qualitat.

Sigui com sigui, aquest aterratge a Barcelona significa una aposta per la companyia xinesa per la capital de Catalunya, on Ali Express també té ja dues botigues físiques, una a Barcelona i una altra a Esplugues, al centre comercial Finestrelles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa