Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La seu de Telefónica a la Sagrera, venuda per 17 milions d’euros
  • CA

La inversora immobiliària Catella Asset Management Iberia ha comprat la seu de Telefónica al barri barceloní de la Sagrera per 17 milions d’euros. Ha adquirit l’edifici d’oficines al fons d’inversió Shaftesbury, que li havia comprat a la companyia espanyola de telecomunicacions el 2015. La firma espanyola hi ha seguit de lloguer i encara opera a l’immoble, juntament amb l’agència de màrqueting digital CPM.

L’edifici és al carrer Felip II de Barcelona, a la cruïlla amb Juan de Garay, just a la frontera amb els barris de Navas i Congrés, també del districte de Sant Andreu. L’operació s’ha dut a terme per al fons alemany d’oficines ‘Sarasin Sustainable Properties – European Cities’, gestionat per Catella, ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

L’edifici va ser remodelat el 2018 i compta amb una superfície construïda de més de 5.800 metres quadrats, distribuïts en soterrani, planta baixa, tres altures i terrassa. Fa quatre anys Telefónica se’n va desprendre juntament amb tres propietats més a Madrid, Sant Sebastià i Alacant a un preu de sortida d’entre 40 i 50 milions d’euros i amb compromís de permanència com a inquilina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa