Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sephora desembarca al passeig de Gràcia
  • CA

La cadena francesa de cosmètica i perfumeria Sephora obrirà al febrer una nova botiga insígnia al passeig de Gràcia de Barcelona, segons ha informat la companyia. Sephora, propietat del conglomerat de luxe francès LVMH, que també té firmes com Louis Vuitton i Christian Dior, ha fet una aposta clara per l’eix comercial barceloní amb el lloguer d’un local de 850 metres quadrats, que se suma al que ja té a la plaça Catalunya. La consultora aRetail ha gestionat l’operació.

Fundada a França el 1969, Sephora va ser comprada per LVMH a finals dels 90 i opera a l’estat espanyol en col·laboració amb El Corte Inglés, que compta amb botigues de la cadena a tots els centres comercials que disposen d’una secció de cosmètica. Fa més de 20 anys que Sephora es va instal·lar a Barcelona i en els últims anys ha optat per ampliar la seva presència a carrers comercials de luxe com el carrer Serrano de Madrid o al carrer Don Juan de Austria de València.

L’obertura del Sephora marca un canvi de tendència al centre de Barcelona, que després de les baixes de Desigual, Oysho, la NBA o Springfield torna a recuperar l’interès de les grans marques internacionals. Fa un parell de setmanes es va anunciar que Armani agafarà el relleu de Desigual al passeig de Gràcia amb una botiga de 360 metres quadrats al número 47, al costat de la Casa Batlló.   

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa