Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Saló Internacional de la Logística reuneix les grans firmes del sector
  • CA

Càrrecs decisors de les grans empreses de logística internacional seran a Barcelona per assistir al Saló Internacional de la Logística de Barcelona (SIL), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB). La 22a edició  se celebra del 31 de maig al 2 de juny i reunirà més de 300 speakers internacionals de firmes tan conegudes com Idilia Foods, Damm, Celsa Group, SEAT, Bosch, Nestlé, Zalando, Tous, Caprabo o Mango.

El SIL & eDelivery Congress és la fira líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa i enguany espera un 30% d’internacionalitat. Les ponències permetran al sector debatre els grans reptes del moment, com innovació 4.0 i digitalització, sostenibilitat i talent. Molts dels assistents confirmats són alts directius.

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, subratlla l’expectació que genera la cita: “Tenim moltes ganes de conèixer les novetats i tendències que portaran els diferents experts del sector que ens acompanyaran en aquesta edició”. “La presència de càrrecs decisors de grans empreses també garanteix l’oportunitat de generar negoci”, apunta.

A l’stage de Business Transformation, ponents inspiracionals, CEOs i alts càrrecs directius de la indústria, el retail i la logística d’empreses com Bayer Service Center Barcelona, CAPSA FOOD, ESSITY Iberia, Idilia Foods, DAMM, MANUSA, Quimidroga, Teresacarles, AWWG , CELSA GROUP i Boboli debatran sobre les tres macrotendències econòmiques: innovació, sostenibilitat i talent a través de reflexions al voltant dels reptes globals comercials, els nous models de negoci i la transformació cultural als quals s’enfronten les empreses d’avui i del futur després d’una crisi sanitària i socioeconòmica sense precedents.

Desenes d'alts directius amb poder de decisió assistiran al congrés SIL 2022 / CZFB
Desenes d’alts directius amb poder de decisió assistiran al congrés SIL 2022 / CZFB

Així mateix, a l’escenari Logistics & Industry, directors de Logística, transport, supply chain i e-commerce de Veepee, AkzoNobel, SEAT, Mahou San Miguel, Mercado Livre, BOSCH, Nestlé, Procter &Gamble, Europastry,  Consorci Sanitari Integral – Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi (CSI) i Zalando parlaran de temes com el trencament de la cadena de subministrament, la resiliència, les tendències en sostenibilitat, el talent logístic, així com els grans reptes de la digitalització i indústria 4.0.

A l’stage sobre eDelivery i de la mà de professionals de l’e-commerce, la tecnologia, el màrqueting, CX, pagaments, fulfillment, logística i cross-border, l’esdeveniment comptarà amb la presència de marques com TOUS, FNAC, Decathlon, Caprabo, Casa Ametller, Ventós, Reckitt España, Nestlé Dolce Gusto,  Mango, Lladró, Desigual, BRICOMART, Freshly Cosmetics, ManoMano, WOHEE, Alpha Growth, Big Onion, Getir i Gorillas Spain, per abordar els reptes de l’eDelivery, com el Màrqueting, la innovació en omnicanalitat, l’excel·lència en el delivery, el fulfillment, l’obsessió pel client, i les dades i els insights. 

Bona previsió de participació internacional

Aquesta 22a edició de la principal trobada del sector logístic al sud d’Europa i la Mediterrània espera assolir un 30% d’empreses internacionals. Actualment, ja compta amb registrats procedents d’Alemanya, França, Xina, Argentina, Itàlia, Mèxic, Taiwan, Perú, Eslovàquia, Equador, Colòmbia, Portugal, Regne Unit, Xile, Països Baixos, Romania i Polònia.  A més, l’esdeveniment comptarà amb AMB, CIMALSA, Project 44, Prologis i EZDUBAI com a sponsors del seu congrés. 

“Estem molt orgullosos de l’alt nivell de participació que estem tenint de cara a aquesta 22a edició”, destaca Blanca Sorigué, directora general del CZFB. “Això només pot significar que el sector estava ansiós per tornar a fer negoci en un esdeveniment presencial i el SIL 2022 serà el lloc on materialitzar-lo”, celebra.

Extremadura, la convidada 2022

Extremadura serà la comunitat autònoma convidada de la present edició. Rafael España, conseller d’Economia, Ciència i Agenda Digital de la Junta d’Extremadura, afegeix que la tria de la comunitat com a convidada del 2022 ha estat motivada, entre altres aspectes, per l’estratègia logística amb la qual s’ha dotat la regió i per les últimes notícies que posen en valor totes les accions desenvolupades en aquesta matèria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa