Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ‘rasca de Nadal’ repartirà més de 20.000 regals als clients del comerç de barri

Ajuntament de Barcelona i botiguers s’han empescat una loteria nadalenca per incentivar les compres de proximitat. La iniciativa es diu ‘Rasca de Nadal’ i consisteix en 600.000 butlletes de participació que s’entregaran a la clientela dels comerços de barri a partir del 9 de desembre. Els compradors hauran de rascar –habitualment se sol fer amb una moneda– una casella gris per descobrir si han guanyat un dels 20.500 premis en joc.

Els regals que poden rebre els afortunats són de 4 tipus: entrades per a espectacles i propostes d’oci i cultura, que són el premi més nombrós; vals de restauració; accés a activitats esportives de franc; i productes i serveis diversos. Les entrades seran per a equipaments municipals però també per a espais privats col·laboradors com els teatres del Grup Focus, els cinemes Verdi i Zumzeig o el centre d’arts digitals Ideal.

Aspecte que tindrà el nou 'rasca de Nadal' / Ajuntament de Barcelona
Aspecte que tindrà el nou ‘rasca de Nadal’ / Ajuntament de Barcelona

Així, per exemple, el rasca pot premiar al comprador amb visites al recinte modernista de Sant Pau, al Zoo, al Tibidabo o l’Aquàrium, viatges amb el Telefèric o Les Golondrines, tours guiats, vermuts i menús de migdia, nits d’hotel, serveis de perruqueria o tasts de vins. Les butlletes es repartiran fins al 5 de gener de 2021 o fins a exhaurir-ne les existències.

Nou comentari

Comparteix