Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Prop de 600 professionals visiten presencialment el congrés FHG Forum

Més de 1.300 professionals de la indústria alimentària, la gastronòmica i la turística han assistit a la mostra FHG Forum (Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum), que s’ha celebrat durant dos dies al Palau de Congressos de Barcelona. D’aquests, prop de 600, concretament 584, ho han fet de manera presencial. Els organitzadors de l’esdeveniment, Fira de Barcelona i Alimentaria Exhibitions, s’han felicitat per haver pogut tornar a fer un acte d’aquestes característiques i han destacat que en el transcurs de la mostra s’ha posat de manifest la necessitat del sector de trobar “solucions” per a la recuperació econòmica i la reformulació dels negocis, en el marc de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

Al costat de la presència física, la virtual ha comptat amb contactes de 42 països, que han seguit algun dels esdeveniments del programa a través de la plataforma en línia habilitada pels organitzadors.

Pel que fa a l’actualitat del sector, en el marc de l’FHG Forum xefs com Ferran Adrià, president d’ElBulliFoundation, Nandu Jubany, del Grup Jubany, o Artur Martínez, del restaurant Aurt, han destacat la necessitat de formar els restauradors en gestió empresarial i de continuar innovant, alhora que han posat en valor un sector “clau” per a la recuperació econòmica.

De la seva banda, responsables dels sectors hoteler i turístic han destacat la “necessitat” que l’administració implementi mesures de rescat per a aquesta branca de l’activitat econòmica, que, recorden, suposa el 25% del Producte Interior Brut estatal. La patronal Hostaleria d’Espanya ha advertit que entre 65.000 i 80.000 establiments podrien desaparèixer abans d’acabar l’any.

Nou comentari

Comparteix