Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presenten Minsait Payments per liderar tecnològicament la indústria de mitjans de pagament

Minsait, una companyia d’Indra, ha presentat a Barcelona Minsait Payments, la seva filial de mitjans de pagament en la qual ha agrupat tots els seus productes, solucions i serveis i els més de 1.000 professionals especialitzats en aquest sector de la companyia en diversos països. El director d’Indra a Catalunya, Manuel Brufau, l’ha presentat en un acte aquest dijous davant diverses desenes de directius de la indústria de mitjans de pagament i de companyies de diferents sectors, ha informat Indra en un comunicat.

Brufau ha destacat que Minsait Payments aspira “a continuar liderant tecnològicament la indústria de mitjans de pagament” a través de nous productes i models de negoci especialitzats, centrats en solucions digitals i la innovació. El director de Mitjans de pagament de Minsait, Javier Rey, ha destacat en el mateix acte que Minsait Payments cerca “augmentar el seu lideratge” en els mercats d’Espanya i Llatinoamèrica, i aprofitar al màxim el potencial de creixement del mercat de mitjans de pagament.

Així mateix, ha afirmat que els eixos clau de creixement per als pròxims anys en aquest mercat són la transició a economies sense metàl·lic, l’auge del comerç electrònic i el creixement del canal online per a pagaments, amb una creixent importància dels pagaments per mitjans alternatius. En aquest sentit, ha assenyalat que l’entrada de gegants digitals com Apple i Facebook al mercat dels mitjans de pagament amenaça amb canviar les regles del joc.

En aquest context, Minsait Payments destaca que parteix d'”una posició privilegiada”, en realitzar més de 100 milions de transaccions al mes, gestionar més de 15.000 caixers, disposar de vuit centres de processament a Espanya i Llatinoamèrica i gestionar més de 220 milions de targetes. Tot això se suma, com a claus del seu futur, a la capacitat de la companyia per a conjuminar tecnologia, flexibilitat i innovació i oferir un enfocament transversal, han ressaltat.

Informe de tendències

En la trobada s’ha presentat l’Informe de tendències de mitjans de pagament de Minsait Payments, que recull les principals tendències analitzades en 11 països a través d’entrevistes amb gairebé 50 directius i 4.000 enquestes dirigides a la població bancaritzada. Destaca que l’abandonament de l’efectiu ja es comença a fer notar a Espanya i a Llatinoamèrica, i que la targeta és ja el mitjà de pagament prioritari a Espanya, especialment entre la població bancarizada internauta, tot i que hi ha signes d’estancament.

A més, constata que Espanya està a la cua dels països analitzats quant al nombre de targetes per càpita, encara que presenta un major percentatge de targetes de crèdit en detriment de les de dèbit. L’informe també mostra que el pagament per mòbil comença a notar-se a banda i banda de l’Atlàntic, mentre que els serveis d’iniciació de pagaments, que segons els directius enquestats poden desplaçar a les targetes en només una dècada, és una tecnologia encara incipient.

Nou comentari

Comparteix