Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Prat supera per tercer any els tres milions de viatgers al novembre
  • CA

Tercer any consecutiu en què més de tres milions de passatgers volen a i des de l’aeroport del Prat al novembre. Aquest mes ha crescut un 7,8% en relació al novembre del 2017, xifra que es tradueix en 3.444.397 d’usuaris. Els passatgers que més han passat per l’aeroport de Barcelona són els internacionals amb 2,4 milions, un 9,1% més, mentre que els nacionals corresponen al milió restant amb un creixement del 4,7%.

Fins novembre, el Prat ha crescut un 5,9% més que en el mateix període de l’any passat amb un total de 46,6 milions de passatgers. Serà difícil, doncs, que l’aeroport de la capital catalana superi per primera vegada el total de 50 milions de passatgers.

Pel que fa a les operacions, al novembre hi han hagut 23.743 aterratges i enlairaments, un 1,2% més que en el mateix mes de 2017, mentre que en el que portem de 2018, al Prat s’han realitzat més de 310.000 moviments, un 3,4% més que en els primers 11 mesos de 2017.

Les tones transportades també s’han incrementat un 4,5% interanual fins situar-se en les 15.112 al novembre. En el total de l’any, el volum de càrrega transportada s’enfila a més de 158.000 tones, un 10,7%.

Mentrestant, al novembre, l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas ha registrat 5,1 milions de viatgers, un 9,8% més que en el mateix període de l’any anterior. Es tracta el cinquè mes consecutiu que l’aeroport madrileny supera els cinc milions de passatgers. D’aquesta manera, en el que portem d’any acumula 48,7 milions de viatgers.

Més notícies
El Prat es col·lapsarà si no s’utilitza més la tercera pista
Notícia: El Prat es col·lapsarà si no s’utilitza més la tercera pista
Comparteix
Aquest any podria arribar als 50 milions de passatgers i l’aeroport fa temps que requereix una millora de la gestió de les operacions
Cimera al Prat per buscar solucions als continus retards i cancel·lacions
Notícia: Cimera al Prat per buscar solucions als continus retards i cancel·lacions
Comparteix
L’Aeroport de Barcelona té un dels pitjors índex de puntualitat d’Europa i la meitat de vols té retards de mitja hora com a mínim
El Prat ja té connexió amb Abu Dhabi
Notícia: El Prat ja té connexió amb Abu Dhabi
Comparteix
Els vols sortiran a diari a partir de l'abril de 2019
El Prat es queda petit i tancarà 2018 amb 50 milions de passatgers
Notícia: El Prat es queda petit i tancarà 2018 amb 50 milions de passatgers
Comparteix
El Port de Barcelona també creix a bon ritme i acabarà l'any amb un increment del 18% en el transport de mercaderies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa