Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port de Barcelona crea una direcció de Sostenibilitat Ambiental
  • CA

El Port de Barcelona ha anunciat que ha creat una direcció de Sostenibilitat Ambiental per reforçar l’aposta per protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible de l’activitat portuària a les seves instal·lacions. L’Autoritat Portuària de Barcelona (APB) ha escollit Héctor Calls Martínez, un professional amb més de 22 anys d’experiència en consultoria i prospecció ambiental, per ocupar el càrrec, que tindrà sota la seva responsabilitat les àrees de Medi Ambient i Transició Energètica.

Calls, llicenciat en Ciències del Mar i màster en Enginyeria i Gestió Portuària amb una especialitat en Dragatge Portuari, s’incorporarà a l’Autoritat Portuària de Barcelona el pròxim 1 de gener. Al llarg de la seva carrera, el nou cap de Sostenibilitat Ambiental s’ha especialitzat en l’anàlisi i avaluació dels aspectes mediambientals de projectes portuaris i marins i ha adquirit coneixements en camps com prospecció hidrogràfica, geofísica, oceanografia i enginyeria marítima.

Fonts del Port de Barcelona han explicat que amb aquesta nova direcció l’enclavament espera poder donar un enfocament integral i transversal a les seves polítiques de sostenibilitat, tal com marca el Pla Estratègic 2021-2025.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa