Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port de Barcelona crea una direcció de Sostenibilitat Ambiental

El Port de Barcelona ha anunciat que ha creat una direcció de Sostenibilitat Ambiental per reforçar l’aposta per protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible de l’activitat portuària a les seves instal·lacions. L’Autoritat Portuària de Barcelona (APB) ha escollit Héctor Calls Martínez, un professional amb més de 22 anys d’experiència en consultoria i prospecció ambiental, per ocupar el càrrec, que tindrà sota la seva responsabilitat les àrees de Medi Ambient i Transició Energètica.

Calls, llicenciat en Ciències del Mar i màster en Enginyeria i Gestió Portuària amb una especialitat en Dragatge Portuari, s’incorporarà a l’Autoritat Portuària de Barcelona el pròxim 1 de gener. Al llarg de la seva carrera, el nou cap de Sostenibilitat Ambiental s’ha especialitzat en l’anàlisi i avaluació dels aspectes mediambientals de projectes portuaris i marins i ha adquirit coneixements en camps com prospecció hidrogràfica, geofísica, oceanografia i enginyeria marítima.

Fonts del Port de Barcelona han explicat que amb aquesta nova direcció l’enclavament espera poder donar un enfocament integral i transversal a les seves polítiques de sostenibilitat, tal com marca el Pla Estratègic 2021-2025.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa