Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un pis de 40 m2 en ruïnes i amb humitats a Barcelona: 106.000 euros
  • CA

El Black Friday també arriba al sector immobiliari… I realment és black… Perquè el portal immobiliari Idealista ofereix un pis de por: 40 m2, en ruïnes, amb humitats i amb poc més que un microones vell.

El pis és al barri del Raval -el propietari no ha volgut posar el carrer però sí fotos terribles- i costa 106.000 euros, això sí, té un 10% de descompte pel Black Friday perquè fins ara costava 118.000 euros.

Un lavabo que no convida a dutxar-se IDEALISTA

“Pis funcional a Barcelona, ideal per a parelles”, diu l’anunciant, que a més destaca que “hi ha un bany complet”. Es tracta d’un segon pis sense ascensor, un detall que passa desapercebut si es té en compte que el pis és digne d’una pel·lícula de terror. Parets negres, en mal estat, humitats i fins i tot hi falta una finestra. Una joia per a qui vulgui viure al rovell de l’ou de la ciutat…

La ‘ganga’ del Black Friday a Idealista

L’anunciant destaca la bona ubiació del pis, “molt a prop de la Gran Via, a escassos minuts de plaça Catalunya, el mercat de la Boqueria i la Catedral de Barcelona”. I per acabar-ho de reblar, remarca que es tracta d’un pis de “segona mà en bon estat”.

El preu dels pisos de segona mà a Barcelona ha caigut un 4,3% des de fa un any, i aquest mes d’octubre ha registrat una caiguda del 0,4%. La xifra contrasta amb la mitjana espanyola, que ha vist créixer els preus un 3,7% el darrer any.

Una tendència a la baixa que no és la tendència generalitzada a l’Estat, que registra aquest octubre un increment del 0’2%. De fet, en termes anuals la capital catalana es troba en el top 10 de les ciutats on han caigut més els preus de l’habitatge de segona mà, només superada per Ceuta, Sevilla, Jaén i Tenerife. Així ho indica un informe del portal immobiliari Idealista, que situa el preu mitjà del m2 de segona mà en 1.816 euros a l’Estat. Un preu que a Barcelona es dispara fins els 3.908 euros. Això significa que comprar un pis a la capital catalana és un 115% més car que la mitjana espanyola.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Donec Perficiam a novembre 23, 2021 | 14:35
    Donec Perficiam novembre 23, 2021 | 14:35
    Quina indecència el pis i encara més indecència el propietari o inmobiliaria per demanar aquest import.....estem en mans d'autèntics delincuents. Mafia pura. Especuladors de me...... la Barcelona del futur no pertany als seus ciutadans perque ens hauràn obligat a marxar.
  2. Icona del comentari de: Waity a novembre 24, 2021 | 19:03
    Waity novembre 24, 2021 | 19:03
    Quan veig això em fa mal el cor. Es un fàstic
  3. Icona del comentari de: Waity comas a novembre 24, 2021 | 19:04
    Waity comas novembre 24, 2021 | 19:04
    Quan veig això em fa mal el cor. Es un fàstic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa