Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pis del terror al Raval: 27m2 de parets destrossades per 75.000 euros
  • CA

El Black Friday ha deixat ressaca també en el sector immobiliari. Aprofitant els descomptes, autèntica ganga la que ofereix el portal immobiliari Idealista… Un pis al Raval per 75.000 euros, 10.000 menys que sense campanya de descompte.

El producte és perfecte per rodar-hi una pel·lícula de terror: 27m2, canonades a l’aire, parets destrossades i inacabades, algunes pintades amb un verd propi d’un hospital antic, humitats i brutícia de la que costa d’acumular… L’immoble es troba en una finca del barri del Raval de l’any 1900 i és un entresòl sense ascensor. Això sí, no cal patir per la seguretat… perquè encara que tingui les portes arrencades i finestres inacabades, té alarma de seguretat!

Una de les estances del pis del Raval de 27m2 IDEALISTA

Ara, si algú té necessitats, passarà por al lavabo. I l’habitació també garanteix emocions fortes: parets amb el totxo a la vista, pintades en blanc i verd fluorescent.

No és el primer pis destrossat que està a la venda a la ciutat. Fa uns dies us esplicàvem que hi havia una altra perla just al Raval: 40 m2, en ruïnes, amb humitats i amb poc més que un microones vell. Costa 106.000 euros. L’anunci deia: “Pis funcional a Barcelona, ideal per a parelles”, diu l’anunciant, que a més destaca que “hi ha un bany complet”. Es tracta d’un segon pis sense ascensor, un detall que passa desapercebut si es té en compte que el pis és digne d’una pel·lícula de terror. Parets negres, en mal estat, humitats i fins i tot hi falta una finestra. Una joia per a qui vulgui viure al rovell de l’ou de la ciutat…

El pis de 27m2 que es ven a Idealista per 75.000 euros IDEALISTA

L’anunciant destacava la bona ubiació del pis, “molt a prop de la Gran Via, a escassos minuts de plaça Catalunya, el mercat de la Boqueria i la Catedral de Barcelona”. I per acabar-ho de reblar, remarca que es tracta d’un pis de “segona mà en bon estat“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa