Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
PIMEC i CaixaBank impulsen la viabilitat empresarial de pimes i autònoms
  • CA

PIMEC i CaixaBank han renovat el seu conveni de col·laboració, el qual és vigent des del juny del 2019. Amb aquest conveni, ambdues entitats treballen conjuntament per oferir al teixit productiu català productes i serveis ajustats a les seves necessitats financeres en benefici de la viabilitat empresarial de les pimes i els autònoms de Catalunya.

A través de l’acord entre les dues entitats, es vol potenciar una línia de finançament de MicroBank d’un milió d’euros per promoure l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora, afavorint la igualtat d’oportunitats amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat. L’objectiu és finançar la creació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i projectes d’autoocupació amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament del teixit productiu i al progrés social.

Per part de PIMEC, la rúbrica de l’ampliació de l’acord ha anat a càrrec del seu president, Antoni Cañete, i per part de CaixaBank de la seva directora territorial a Barcelona, Maria Alsina. Patronal i entitat bancària han assegurat que amb la continuïtat d’aquest conveni se seguiran desenvolupant eines clau perquè la recuperació de l’economia catalana sigui el més ràpid possible, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les necessitats de les micro, petites i mitjanes empreses.

CaixaBank Negocis

CaixaBank és una referència per al teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors, gràcies al seu model d’especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment.

L’entitat compta amb CaixaBank Negocis per donar servei a les empreses que facturen menys de dos milions d’euros, així com a comerços, negocis i autònoms. CaixaBank Negocis és la divisió del grup Caixabank que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d’aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l’acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

Actualment, s’ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 50 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 2.800 gestors especialitzats d’aquest segment que treballen en la xarxa d’oficines de l’entitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa