Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els pics de demanda a Glovo coincideixen amb els anuncis d’estat d’alarma
  • CA

 

L’app de Glovo a Espanya va registrar tres pics de demanda el 14, 24 i 28 de març, “coincidint tots amb els anuncis de l’estat d’alarma” del govern espanyol pel coronavirus, segons un comunicat de la companyia aquest dimarts per fer balanç de 25 dies de confinament. Des del dia que es va proclamar l’alarma s’han demanat per l’app 7.500 paquets de farina i 4.000 de llevat, “quedant palès que ara els espanyols dediquen més temps a la rebosteria”, i també han destacat comandes per enviar ‘tuppers’ de menjar que s’envien amics i familiars de casa en casa.

Cuinar més a casa ha fet que les comandes de supermercat es disparin un 450% a la app, “superant als de restaurants, que es fan en horari més europeu, avançant dinars i sopars”. També destaquen els demanat de “capricis, com crispetes, cerveses i xocolata”. Ara l’app també ofereix mones i ous de Pasqua.

El servei de parafarmàcia de l’app, amb cost d’enviament gratuït, ha pujat més d’un 700% en l’última setmana, pel lliurament de termòmetres i gels d’alcohol, seguits dels test d’embaràs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa