Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’organització del Mobile World Congress, “sorpresa” per l’anunci de Sony

GSMA, empresa organitzadora del Mobile World Congress (MWC), està “sorpresa” amb l’anunci de Sony de no participar de forma presencial a l’esdeveniment de tecnologia mòbil més important a escala mundial. Segons explica en un comunicat, al qual ha tingut accés l’Agència Catalana de Notícies (ACN), l’empresa nipona en cap moment havia arribat a reservar un espai físic per ser-hi a la Fira de Barcelona, on se celebrarà l’esdeveniment, que tindrà lloc des del 28 de febrer al 3 de març.

“Encara que això és decebedor, respectem les decisions estratègiques preses per la companyia”, ha afirmat GSMA, que assegura que continua centrada a organitzar “un esdeveniment imprescindible” que compta amb “l’aclaparador suport de la indústria”, de Catalunya, de Barcelona i de l’Estat espanyol.

“Hem demostrat la nostra capacitat per oferir un entorn segur”, han volgut assenyalar. L’empresa organitzadora ha afirmat que disposen d’un “pla de salut i seguretat líder a la indústria” i que ja han celebrat tres esdeveniments reeixits el 2021.

Sony, pendent si hi participa en format virtual

“Sony ha pres la decisió de no participar amb el seu propi estand al Mobile World Congress el 2022. El món ha evolucionat cap a oportunitats digitals i online, i Sony Corporation es comunicarà de forma que pugui informar de les seves emocionants novetats en productes a una audiència més àmplia”. Aquesta ha estat l’explicació que ha ofert aquesta companyia, a través d’un breu comunicat.

A hores d’ara està pendent si participarà en l’esdeveniment mundial sobre tecnologia mòbil amb un format 100% virtual. Sony ja va cancel·lar la seva presència en les dues edicions anteriors per la pandèmia i també va ser una de les primeres grans marques d’aquest sector tecnològic en anunciar-ho. De fet, fonts de GSMA, asseguren a l’ACN que l’empresa tampoc va arribar a reservar cap espai en aquells moments, ni a l’edició de 2021 ni de 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa