Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Obre una peixateria al Raval, l’única del barri
  • CA

Peix fresc i marisc procedent de Mercabarna, congelats d’aigua dolça, com ara gambes de riu i molts altres productes de mar que es poden comprar al barri del Raval. Però no és la Boqueria, és una peixateria de petit format que ha obert portes en un barri on hi regnen, sobretot, fruiteries, supermercats de petit format, carnisseries halal i establiments de telefonia mòbil.

A la cruïlla dels carrers de Riera Alta i Peu de la Creu, on hi havia fins a finals d’any una botiga centenària dedicada a la venda de productes de pell, Ascensión Sánchez, ara ha aixecat la persiana una peixateria de la cadena Tawhid, de fet, especialitzada en fruites i verdures, però que ara aposta pel peix. L’establiment obre de dilluns a dissabte de 9h a 19h sense interrupció a migdia.

Una imatge del peix que es ven al Raval TAWHID

Si bé al barri hi ha algunes botigues on es pot trobar algun peix congelat, el cert és que Tawhid és l’única peixateria de petit format –sense tenir en compte les parades de la Boqueria, que tenen un paraigua comercial molt diferent i un públic també diferent- on es pot adquirir peix fresc i marisc, que intenta vendre el mateix dia tot el producte que arriba de Mercabarna per poder oferir sempre la màxima frescor al client. L’estratègia per oferir un bon preu? Vendre tot el peix el mateix dia i així no perdre diners.

A la cruïlla de Riera Alta i Peu de la Creu ha obert una peixateria de la cadena Tawhid S.B

Segons l’eix comercial Tot Raval, des del març del 2020 han tancat un 20 % de les botigues del barri i una quarta part ho han fet des de finals del 2021. Per tant, una bona notícia l’obertura d’aquesta peixateria en un local que durant més d’un segle havia tingut continuïtat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa