Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova vaga a l’aeroport de Barcelona-El Prat: ara del personal de terra d’Iberia
  • CA

L’Aeroport de Barcelona-El Prat no deixa enrere la crisi estival. A l’actual vaga indefinida dels vigilants de seguretat de la subcontractada Trablisa, amb menys incidència del previst, s’afegirà la setmana vinent una altra vaga del personal de terra d’Iberia. El comitè d’empresa de l’aerolínia, liderat per la UGT, ha anunciat que reprèn les mobilitzacions. Crida a la plantilla a 4 jornades d’aturada a finals de mes, els dies 24, 25, 30 i 31 d’agost, segons Europa Press.

La plantilla d’Iberia Barcelona és de 2.500 treballadors, que s’encarreguen de la facturació, l’embarcament, la càrrega i la descàrrega, l’assistència als avions i el manteniment aeronàutic.

La setmana passada el comitè ja va advertir que faria una nova convocatòria si Iberia no cedia a les reivindicacions dels empleats, després d’haver fet ja aturades l’últim cap de setmana de juliol. Entre d’altres, el personal de terra d’Iberia denuncia “càrregues de treball excessives, hores extraordinàries obligatòries abusives, falta d’estabilitat en l’ocupació, precarietat laboral, i un estrès laboral fruit d’uns calendaris no assumibles”.
 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: INOCENT a agost 13, 2019 | 15:55
    INOCENT agost 13, 2019 | 15:55
    Pero perque no reclaman las mateixas coses que disposen els seu companys de Madrid (Aeroport Adolf Suarez), tot, sous, horaris de feina i de descans, ratios de personal, etc..i demanin ajut als companys de Madrid per igualar las condicions laborals a tots els treballadors de Iberia a Espanya.
  2. Icona del comentari de: JordiP a agost 13, 2019 | 16:02
    JordiP agost 13, 2019 | 16:02
    Res més fàcil que paralitzar l'aeroport de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa