Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona suma un nou vol directe amb els Estats Units

Barcelona sumarà un nou vol amb la ciutat de Miami, als Estats Units, a partir del pròxim 31 de març. La companyia LEVEL afegeix aquesta nova ruta a les que uneixen la capital catalana amb Nova York, Boston, Los Ángeles i San Francisco. La ruta Barcelona – Miami comptarà amb tres freqüències setmanals, els dimecres, divendres i diumenges. Els vols, que ja es poden comprar a la web de la companyia, estan disponibles per 225 euros el trajecte.

En un comunicat, l’empresa ha explicat que ha optat per afegir Miami al seu catàleg de vols motivada pels “atractius turístics” de la ciutat nord-americana. LEVEL també apunta que Miami és “un important mercat emissor de turisme cap a Barcelona” i en destaca l'”auge empresarial i cultural que ha viscut en els darrers anys”.

La família ha estat embarcada en un vol cap al Qatar aquest divendres | Ajuntament
Barcelona continua la seva recuperació postpandèmia | Ajuntament

LEVEL va establir la seva base d’operacions a Barcelona l’any 2017 i ha anat creixent en els darrers anys amb la idea de “desenvolupar la connectivitat de Barcelona amb nous i rellevants destins per a la ciutat des de múltiples perspectives”. LEVEL és la sisena marca d’aerolínies d’IAG amb Aer Lingus, British Airways, Iberia, Iberia Express i Vueling.

Recuperació dels vols intercontinentals

La notícia arriba poc després de saber-se la xifra de passatgers que ha acollit l’aeroport del Prat durant l’estiu. El principal aeroport català continua la seva lenta recuperació de l’activitat, encara marcada, tot i que ara de manera força més lleugera que fa dos anys, pels efectes que va deixar la pandèmia.

L’Aeroport del Prat va acabar agost amb 4.974.579 passatgers, un 11,4% més que el mateix mes de l’any anterior. La recuperació més significativa arriba amb els viatgers estrangers, que encara no arriben als de 2019, malgrat quedar-se força a prop. Segons els càlculs d’AENA, durant aquest passat agost s’han vist 23.874.458 d’estrangers pel principal aeroport català, un 27,2% més que en el mateix període de 2022. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa