Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nissan reprèn la producció a la Zona Franca a mig gas pel conflicte amb Acciona

Nissan ha reprès aquest dilluns la producció de vehicles a la planta de la Zona Franca després de gairebé quatre mesos aturada arran de la vaga iniciada pels treballadors a principis de maig. Després de l’acord entre sindicats i direcció, l’automobilística ha reiniciat la fabricació a la línia 1, on s’acobla la furgoneta elèctrica e-NV200, tot i que ho fa sota un únic torn de feina.

Per altra banda, la línia 2, encarregada de la producció de les ‘pick-up’ Nissan Navara, Renault Alaskan i Mercedes X-Class, té previst arrencar el pròxim 7 de setembre. Segons l’empresa, el fet que s’hagi reprès la producció amb poca activitat es deu al conflicte que mantenen Nissan i Acciona i a la baixa demanda de vehicles per la pandèmia.

La setmana passada al voltant de 300 empleats d’Acciona han cremat pneumàtics a l’entrada de la planta de Nissan a la Zona Franca per exigir la retirada de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afecta els més de 500 treballadors de l’empresa subcontractats per la multinacional japonesa.

Nou comentari

Comparteix