Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Neix HM nou Delfos a Gràcia: “Volem ser un actor principal de la sanitat catalana”

Després de tres anys de remodelació, sense deixar de prestar el servei als pacients, neix el HM nou Delfos –en la mateixa ubicació que antic hospital Delfos, a l’avinguda de Vallcarca, 149 del barri de Gràcia-. “Avui és un dia significatiu perquè es constata l’entrada en funcionament d’un nou hospital a Barcelona, capdavanter en tecnologia mèdica. Un projecte amb ànima, a favor de la salut dels ciutadans que lliga la prestació de tractament mèdics amb la proximitat, la personalització i el tracte profundament humà. El nou Delfos permet aquest recomençar que tant necessita la societat”. ha explicat el director territorial d’HM Hospitales a Catalunya, Antoni Garrell. Amb una inversió de 80 milions d’euros i la creació de 100 llocs de treball, el nou recinte hospitalari –el grup HM va comprar l’antic hospital Delfos a finals del 2017- es converteix en el buc insígnia del grup a Catalunya, “un hospital que des del punt de vista tecnològic i d’organització ja ens permet competir en condicions a Catalunya, on hi ha moltíssima tradició de sanitat privada. A Barcelona hi ha hospitals de moltíssim nivell i entre tots hem de generar un entorn perquè el pacient que tria una assegurança privada tingui la màxima qualitat. En definitiva, venim a ajudar els catalans perquè aquesta Catalunya vagi el millor possible, aportar valor a la societat catalana i ser un actor principal de la societat catalana”, ha explicat en roda de premsa Juan Abarca, president de HM Hospitales.

Garrell ha afegit que l’hospital “està a diposaició del departanet de Salut i del notre conseller Josep Maria Argimon en tot el que sigui requerit per servir els nostres ciutadans en matèria de salut, i com més serveis tinguem millor. Apostem per la col·laboració pública-privada”.

Per la seva banda, el director territorial d’HM Hospitales a Catalunya, Joan Sala, ha remarcat que les instal·lacions del nou hospital “estan pensades per servir els pacients i no tant per lluir. En aquest sentit, comença una nova etapa, la primera de les que vindran, perquè HM ha vingut per quedar-se a Catalunya i ser un actor principal de la sanitat catalana”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa