Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Neix HM nou Delfos a Gràcia: “Volem ser un actor principal de la sanitat catalana”
  • CA

Després de tres anys de remodelació, sense deixar de prestar el servei als pacients, neix el HM nou Delfos –en la mateixa ubicació que antic hospital Delfos, a l’avinguda de Vallcarca, 149 del barri de Gràcia-. “Avui és un dia significatiu perquè es constata l’entrada en funcionament d’un nou hospital a Barcelona, capdavanter en tecnologia mèdica. Un projecte amb ànima, a favor de la salut dels ciutadans que lliga la prestació de tractament mèdics amb la proximitat, la personalització i el tracte profundament humà. El nou Delfos permet aquest recomençar que tant necessita la societat”. ha explicat el director territorial d’HM Hospitales a Catalunya, Antoni Garrell. Amb una inversió de 80 milions d’euros i la creació de 100 llocs de treball, el nou recinte hospitalari –el grup HM va comprar l’antic hospital Delfos a finals del 2017- es converteix en el buc insígnia del grup a Catalunya, “un hospital que des del punt de vista tecnològic i d’organització ja ens permet competir en condicions a Catalunya, on hi ha moltíssima tradició de sanitat privada. A Barcelona hi ha hospitals de moltíssim nivell i entre tots hem de generar un entorn perquè el pacient que tria una assegurança privada tingui la màxima qualitat. En definitiva, venim a ajudar els catalans perquè aquesta Catalunya vagi el millor possible, aportar valor a la societat catalana i ser un actor principal de la societat catalana”, ha explicat en roda de premsa Juan Abarca, president de HM Hospitales.

Garrell ha afegit que l’hospital “està a diposaició del departanet de Salut i del notre conseller Josep Maria Argimon en tot el que sigui requerit per servir els nostres ciutadans en matèria de salut, i com més serveis tinguem millor. Apostem per la col·laboració pública-privada”.

Per la seva banda, el director territorial d’HM Hospitales a Catalunya, Joan Sala, ha remarcat que les instal·lacions del nou hospital “estan pensades per servir els pacients i no tant per lluir. En aquest sentit, comença una nova etapa, la primera de les que vindran, perquè HM ha vingut per quedar-se a Catalunya i ser un actor principal de la sanitat catalana”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa