Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Muji obre a Barcelona la seva botiga emblema
  • CA

Muji obre al passeig de Gràcia de Barcelona la seva primera botiga emblema a Espanya, coincidint amb la campanya de Nadal, després d’una inversió de tres milions d’euros. El local té una superfície d’uns 1.500 metres quadrats distribuïts en tres plantes i se situa a l’edifici de La Unió i el Fènix, al passeig de Gràcia, segons ha informat la marca japonesa.

[r:1]

La botiga oferirà les col·leccions de moda femenina, masculina i infantil, productes de bellesa, mobiliari, cuina, estris per a la llar, papereria, articles de viatge, menjar i llibres relacionats amb els productes venuts. El local de passeig de Gràcia serà la botiga més gran d’Espanya de l’empresa, que té com a estratègia obrir botigues insígnia a les principals ciutats del món.

Muji té 876 botigues repartides per tot el món, amb presència a 29 països fora de Japó. La matriu del grup Ryohin Keikaku Co Ltd cotitza a la borsa de Tòquio, i en l’últim exercici, tancat el 28 de febrer de 2018, les vendes del grup van arribar als 3.000 milions d’euros, un 14% més que el 2017, i 235 milions d’euros de benefici net, un 17% superior a l’any anterior.

Més notícies
Lidl estrena supermercat al barri de Sant Andreu
Notícia: Lidl estrena supermercat al barri de Sant Andreu
Comparteix
La companyia contracta 25 treballadors per la posada en marxa del nou establiment, construït sota els criteris d'eficiència energètica
Lego obre a La Maquinista la seva segona botiga a Barcelona
Notícia: Lego obre a La Maquinista la seva segona botiga a Barcelona
Comparteix
La companyia ja té un establiment al centre comercial de l’Illa Diagonal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa