Un motorista han intentat passar pel mig dels manifestants que tallaven el carrer i gairebé n’atropella alguns. Hi ha hagut moment de tensió fins que els Mossos han intervingut i han rescatat el conductor, que ha estat a punt d’arribar a les mans amb algun manifestant. “Som gent de pau!” cridava la majoria mentre intentaven calmar els ànims. Finalment els Mossos se l’han endut per identificar-lo.

El conductor visiblement alterat, ha intentat justificar la seva acció pels constants talls que hi ha aquests dies

Els manifestants eren desenes de funcionaris del departament d’Interior que s’han manifestat i han reclamat que la policia espanyola marxi de Catalunya i després han tallat la Gran Via.

Mig centenar de funcionaris s’han concentrat a davant de la conselleria d’Interior per demanar la llibertat del que havia estat conseller del departament, Joaquim Forn, i que ha estat condemnat a 10 anys de presó. Entre crits de “Joaquim Forn, llibertat” i “Contra la sentència, independència”, els treballadors d’Interior també han demanat la dimissió de Miquel Buch, molt qüestionat els últims dies pel dispositiu dels Mossos d’Esquadra per reprimir les protestes contra la sentència del judici de l’1-O.

Convocats per l’Assemblea de treballadors per la Defensa de les Institucions Catalanes (Adic), els manifestants han cridat “Fora les forces d’ocupació” durant uns minuts al costat d’una furgoneta dels antiavalots dels Mossos, que s’ho han miraven sense massa interès. Com en moltes altres manifestacions, els concentrats han reclamat que la Policia Nacional i la Guardia Civil marxin de Catalunya. Les últimes operacions de la policia espanyola a Barcelona també han generat duríssimes crítiques per la brutalitat de les càrregues contra manifestants.

Comentaris

    Fàstic de gentussa! Octubre 21, 2019 | 13:16
    Si només ha intentat atropellar a algú, això no és res, del contrari els Mossos l'haurien detingut i el jutge l'hauria entrat a presó provisional, lo fotut seria que hagués cantat una cançó al reietó o intentat votar ...
    fran bcn Octubre 21, 2019 | 14:43
    Es flipant, un ciutadà que circula PEL SEU CARRIL, es intimidat per "pacífics ciutadans" els quals NO VAN PER LA VORERA, el seu espai natural. Llavors qui va pel seu carril es culpable??...a sobre l'identifiquen per anar per on li toca??..hauria de ser al reves oi??

Nou comentari