Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mercabarna farà testos ràpids d’antígens als seus 7.500 treballadors

Foment del Treball, Mercabarna, l’Associació d’Empreses de Mercabarna (Assocome) i el hub de laboratoris MyCovidTest comencen aquest dilluns una campanya de testos massius per als 7.500 treballadors del mercat majorista. La complexitat logística del recinte i la inevitable interacció social que es produeix per mantenir obert aquest servei essencial han portat als responsables de Mercabarna a iniciar una campanya de testos que serà habitual en moltes empreses durant els pròxims mesos.

A Mercabarna hi ha més de 700 empreses amb 7.500 treballadors que garanteixen el subministrament de més de dos milions de tones de fruites i hortalisses, peix i marisc, i productes carnis als mercats municipals, botigues dels barris, supermercats i a el sector de la restauració. La confluència de tants treballadors en un mateix espai és un “repte extraordinari” que ha requerit de l’aplicació de mesures sanitàries molt estrictes des de l’inici de la pandèmia.

Aquesta setmana s’habilitaran dues carpes en els llocs més cèntrics de Mercabarna per realitzar els testos ràpids d’antígens, que permeten obtenir els resultats als 20 minuts de l’extracció. L’objectiu és blindar el mercat majorista i oferir la màxima garantia, tant a les empreses com als clients, sobre el control de possibles brots de Covid-19. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa