Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Índia estudia obrir un consolat a Barcelona
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha reunit amb el nou ambaixador de l’Índia a l’estat espanyol, Sanjay Verma, per enfortir els llaços entre la capital catalana i les principals ciutats del país asiàtic. Durant la reunió s’ha posat sobre la taula la possibilitat que l’Índia obri una seu consolar a Barcelona en un termini de dos anys.

La reunió, organitzada pel consistori i Cada Àsia, busca consolidar les relacions comercials amb el país asiàtic, un objectiu que requereix la millora de la connexió aèria entre els dos destins. De fet, fonts municipals han explicat que ja s’han mantingut els primers contactes amb companyies aèries en dues fires internacionals de renom com Asia Routes i World Routes.

Un altre dels objectius de la trobada és potenciar el flux econòmic entre Barcelona i l’Índia i facilitar la captació d’inversió estrangera a través de la participació en fires internacionals, missions empresarials i recepcions de delegacions institucionals i empresarials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa