Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les noves restriccions, un cop “mortal” per als bars i restaurants
  • CA

El Gremi de Restauració de Barcelona considera que amb les noves restriccions impulsades a la capital catalana, el Govern pretén decretar el tancament del sector “per la porta del darrere”. El director del Gremi, Roger Pallarols, ha criticat que mantenir bars i restaurants oberts i encoratjar la gent a no sortir de casa “és una trampa que pot ser mortal per la viabilitat de moltíssimes empreses que estan ja molt tocades pels efectes de la Covid-19”.

Pallarols ha descrit com “una mala decisió” la iniciativa del Govern, i li ha demanat que “parli clar als bars i restaurants de Barcelona”. El director del Gremi de Restauració ha exigit “una major maduresa” als governants i “claredat” a l’hora de traslladar quines decisions volen posar a la pràctica.

En aquest sentit, Pallarols ha dit que si la Generalitat vol tancar la restauració ho ha de dir i “articular mecanismes de protecció de les empreses” com els ERTO. A més, ha d’exigir al sector immobiliari que no cobri els lloguers mentre no hi hagi clientela, ha remarcat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa