Les noves restriccions, un cop “mortal” per als bars i restaurants

El Gremi de Restauració diu que el Govern decreta el tancament del sector "per la porta del darrere"

El Gremi de Restauració de Barcelona considera que amb les noves restriccions impulsades a la capital catalana, el Govern pretén decretar el tancament del sector “per la porta del darrere”. El director del Gremi, Roger Pallarols, ha criticat que mantenir bars i restaurants oberts i encoratjar la gent a no sortir de casa “és una trampa que pot ser mortal per la viabilitat de moltíssimes empreses que estan ja molt tocades pels efectes de la Covid-19”.

Pallarols ha descrit com “una mala decisió” la iniciativa del Govern, i li ha demanat que “parli clar als bars i restaurants de Barcelona”. El director del Gremi de Restauració ha exigit “una major maduresa” als governants i “claredat” a l’hora de traslladar quines decisions volen posar a la pràctica.

En aquest sentit, Pallarols ha dit que si la Generalitat vol tancar la restauració ho ha de dir i “articular mecanismes de protecció de les empreses” com els ERTO. A més, ha d’exigir al sector immobiliari que no cobri els lloguers mentre no hi hagi clientela, ha remarcat.

Nou comentari