Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les grans discoteques de Barcelona també porten l’Estat a judici

El grup d’oci nocturn i restauració Costa Este també se suma a la macrodemanda contra l’Estat per la gestió de la pandèmia i el tancament forcós de negocis. Els gestors de discoteques barcelonines com Pacha, Opium o Bling Bling han decidit fer el pas i reclamar compensacions econòmiques pels perjudicis i les despeses que han assumit durant la pandèmia sense poder ingressar res.

Els propietaris de Costa Este, els germans Javier i Ramón Bordas, han articulat aquesta demanda a través de la plataforma d’afectats PEAcovid, que ha començat els tràmits per exigir per via judicial al govern espanyol compensacions econòmiques que superen els 200 milions d’euros. La macrodemanda es va registrar al desembre i l’administració té sis mesos per respondre. En cas de silenci administratiu, la plataforma portarà el cas al Tribunal Suprem.

En un comunicat difós per la plataforma, els coneguts empresaris de la nit barcelonina asseguren que “és el moment de reivindicar els drets del sector empresarial davant tantes mesures contradictòries i perjudicials que s’han pres contra tantíssims negocis”. Costa Este és propietari de 8 discoteques repartides per Barcelona, Madrid i Marbella, i 11 restaurants entre els quals els barcelonins Cachitos, Nuba, El Boulevard, Casa Lola o Skybar, a l’Hotel Iberostar de Plaça Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa