Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament anuncia que l’operador públic de Colau estalvia 1,3 milions en despesa energètica
  • CA

La connexió del subministrament elèctric de l’Ajuntament de Barcelona amb l’operador públic Barcelona Energia ha permès estalviar més de 1,3 milions d’euros en despesa energètica des de l’inici del seu funcionament en 2018, segons el consistori. En el mateix sentit, un comunicat municipal subratlla que els usuaris, els comerços i altres activitats econòmiques s’estalvien anualment uns 84 euros de mitjana. Amb el mateix sistema també s’ha evitat l’emissió de 100.000 tones de CO2 des del seu inici, perquè l’energia consumida és “100% d’origen renovable”.

Aquest és el resultat que es desprèn de l’informe de balanç de dos anys d’implantació de l’operador públic metropolità, que “certifica que l’empresa ha consolidat el creixement i la confiança d’usuaris entre els anys 2018-2020”.

Entre les dades que se’n desprenen hi ha també el fet que l’assessorament personalitzat que fa Barcelona Energia ajudaria a estalviar a cada llar uns 69 euros de mitjana, el que representa un 13% de la factura anual, i que se sumaria a la reducció ja aconseguida amb el canvi de companyia. Segons destaca l’Ajuntament, el 86% dels usuaris valoren amb un excel·lent el servei d’acompanyament i la fidelització dels clients de la companyia des de la seva creació és del 98%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa