Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La UGT reclama als socis de Nissan portar un nou producte de Mitsubishi o Renault a Barcelona
  • CA

El secretari general d’UGT, Josep Maria Álvarez, ha instat als socis de Nissan a portar un nou producte de Mitsubishi o Renault a la planta de la multinacional japonesa a la Zona Franca de Barcelona si la marca nipona acaba marxa finalment de la Zona França. I és que segons Álvarez, es continuen fent gestions “públiques i menys públiques” perquè Nissan reverteixi la seva situació i no deixi sense feina milers de treballadors.

“Les coses no estan bé però no hem de tirar la tovallola, hem de trobar una solució”, ha apuntat Álvarez, en declaracions a SER Catalunya, en què ha també ha cridat l’Aliança a assumir els seves “responsabilitats” a Barcelona. Per això, una d’aquestes alternatives, segons el dirigent sindical, passaria per portar un nou producte de les altres dues marques de l’aliança per donar continuïtat a la fàbrica i als proveïdors.

Tot i així, Álvarez ha precisat que “no estem en la fase Renault, sinó en la fase Nissan encara”. I ha enviat un missatge: “Ens hi deixarem la pell perquè l’activitat industrial a Nissan es pugui mantenir”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a juny 19, 2020 | 12:58
    JordiP juny 19, 2020 | 12:58
    L'Àlvares cada dia està menys sintonitzat amb el món real. Si vol que segueixi oberta la factoria, que la compri, que dissenyi un parell o tres de models molt i molt populars (en preu, aspecte i confiabilitat) i que els fabriqui en gran sèrie guanyant diners. Només així els seus desitjos podran fer-se realitat i s'asseguraran els llocs de treball. Té els calers? Per cert, Àlvares: Mitsubishi i Renault tenen un excés de capacitat de producció instal·lada. Estan intentant desprendre's de factories llunyanes per a mantenir l'empleo a ca seva. Ves asa a demanar-los-hi que facin filantropia per amor a l'art. Llocs de treball a Espanya? Ja s'ho faran, diran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa