Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La nova CaixaBank manté vigents els principis fundacionals de “la Caixa” amb l’obra social

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha expressat la seva satisfacció per la nova CaixaBank sorgida de la fusió per absorció de Bankia per part de CaixaBank. Sánchez Llibre ha recordat, en declaracions a Servimedia, que Foment del Treball és entitat fundadora de “la Caixa” a l’any 1904, i ha atorgat especial rellevància al fet que la nova entitat mantindrà vigents els principis fundacionals de “la Caixa” amb la seva obra social, en el sentit que “donarà més rellevància, més força i més recursos a l’obra social, per atendre les famílies més vulnerables, fomentar la cultura, la ciència i la recerca”.

“No hi haurà una altra entitat financera que disposi d’uns recursos tan importants per a l’obra social que atén les necessitats dels més vulnerables”. La Fundació Bancària “la Caixa” gestiona l’obra social i impulsa també la ciència, la recerca i la cultura arreu del territori estatal.

Sánchez Llibre ha destacat també que l’operació garanteix els estalvis i dipòsits dels seus clients i reforça el crèdit a les famílies, pimes i autònoms. “Com a entitat fundacional estem orgullosos i satisfets del resultat d’aquesta operació perquè el banc resultant serà la primera entitat financera a Espanya i la Fundació Bancària “la Caixa”, el seu primer accionista.

Nou comentari

Comparteix