Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fira es blinda per allunyar la Covid19 dels congressos
  • CA

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, considera que l’activitat de congressos a la ciutat es podrà reprendre al setembre amb “la màxima seguretat” i que l’ens espera amb “il·lusió” la reobertura dels recintes firals de Montjuïc i Gran Via. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Serrallonga ha confirmat que el Valmont Barcelona Bridal Fashion Week donarà el tret de sortida a la temporada de congressos.

“Tornarem a l’activitat amb seguretat, no de qualsevol manera”, ha avançat. En aquest sentit, Serrallonga ha recordat que Fira de Barcelona ha signat un acord amb l’Hospital Clínic per elaborar un protocol de seguretat i els plans de prevenció corresponents per minimitzar els riscos dels congressos que se celebraran a la tardor, que és quan està previst un nou rebrot de la Covid19.

La tornada a l’activitat de Fira de Barcelona és una data marcada en vermell al calendari de molts sectors econòmics de la ciutat, ja que l’impacte dels recintes firals és d’uns 4.000 milions d’euros anuals, segons un estudi de la UB. Serrallonga ha reconegut que bona part d’aquest impacte ja s’ha perdut per aquest any, però no ha volgut detallar fins a quin punt l’economia de la ciutat s’ha vist perjudicada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa