La cooperativa Top manta s’estrena en el mercat de les sabatilles esportives

La primera fornada produirà 400 parells d'exemplar i sortiran a la venda per 115 euros

La cooperativa Top manta ha anunciat la sortida al mercat de les primeres sabatilles esportives de la seva pròpia marca, batejades com Ande Dam —que significa “un caminar conjunt” en llengua wolof—, segons un comunicat de l’entitat aquest dimarts. Les sabatilles són produïdes localment en tallers familiars d’Alacant i Portugal amb criteri de sostenibilitat i justícia social i tots els beneficis es destinaran a millorar les condicions de vida dels manters i les seves famílies.

En un primer moment es produiran 400 parells de sabatilles, entre les talles 35 i 46 i, en cas de tenir més demanda, es produiran sota previsió per a evitar crear productes que no s’embenen.

Les sabatilles han estat dissenyades pels propis manteros, amb la col·laboració de la premio Ciutat de Barcelona de disseny Sara González de Ubieta i de la dissenyadora gràfica Helga Juarez, i tenen un preu de 115 euros. Compten amb la sola gruixuda típica del calçat de protecció laboral i un estampat tradicional senegalès en els laterals que es complementa amb elements del disseny barceloní.

Comentaris

    Vendetta 02/06/2021 12:34 am
    No censureu ke ja sembleu ejpanyols
    Vendetta 02/06/2021 1:07 am
    Poseu els comentaris fdlgp BOTIFLERS VOSALTRES TB..?

Nou comentari