Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra reclama un nou Govern que actuï “amb unitat i coherència”

La Cambra de Comerç de Barcelona ha demanat aquest dilluns un Govern “fort i cohesionat” i que actuï amb “unitat i coherència” després del resultat de les eleccions al Parlament celebrades ahir. La seva presidenta en funcions, Mònica Roca, ha assegurat que “és el moment de la responsabilitat i la fermesa a l’hora de prendre decisions”. Precisament, aquest missatge l’ha emès l’endemà que l’expresident de la cambra, Joan Canadell, hagi sortit escollit per Junts per Catalunya.

“Estem davant d’una greu crisi sanitària, social i econòmica, i les decisions que es prenguin ara marcaran com controlarem l’expansió de la pandèmia, i conseqüentment, la recuperació de l’economia”, ha afegit la presidenta en funcions, que demana “més diàleg amb els sectors econòmics” amb l’objectiu de torbar “solucions conjuntes” per equilibrar economia i salut.

Per Roca, aquesta crisi ha fet aflorar la “feblesa” de l’actual model productiu i ha assegurat que “ara és el moment de treballar” per impulsar-ne un de nou aprofitant els fons europeus Next Generation EU. “Aquests fons seran molt importants per establir les bases d’una economia més sòlida, més basada en coneixement, i amb una indústria sostenible adaptada als reptes del segle XXI”, assenyala Roca.

Per la presidenta en funcions, cal que aquests fons arribin a les pimes ja que són la base de l’economia catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa