La Cambra i Barcelona Oberta s’uneixen per enfortir els eixos comercials

També tenen com a principal estratègia desenvolupar les APEU

La presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca, i el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, han signat dos convenis segons els quals les dues entitats col·laboraran per enfortir eixos comercials i per desenvolupar les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU). En un comunicat conjunt, aquest dimarts, les dues organitzacions han explicat que treballaran en la generació, disseny, desenvolupament i execució de projectes i activitats relacionades amb el comerç, la restauració i els serveis a Barcelona.

L’acord inclou la definició d’un pla de generació de projectes en àrees d’interès comú, mesures de suport al comerç, digitalització del sector i projectes relacionats amb les APEU. Es preveu que es realitzin “actuacions concretes” que afavoreixin la relació entre totes dues entitats i que complementin el treball que realitzen per separat.

D’altra banda, s’ha establert la creació d’una taula de treball per a assessorar i fer costat a les associacions que formen part de Barcelona Oberta, i d’una taula informativa que assessori les entitats que es plantegin convertir-se en un APEU. Neteja

Nou comentari