Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra de Comerç presenta un pla per reobrir bars i restaurants
  • CA

La Cambra de Comerç de Barcelona ha proposat a la Generalitat un pla per poder reobrir bars i restaurants sense que això suposi un risc per a la salut pública. Segons ha avançat RAC1, l’ens presidit per Joan Canadell ha enviat una proposta que inclou fer obligatori l’ús de la mascareta per a tots els clients del bar durant l’àpat, és a dir, tan abans com després i entre plats.

Aquesta mesura hauria d’anar acompanyada de la presència d’un agent Covid que s’encarregaria de vetllar pel compliment de totes les normes anticovid en vigor. “Instaurar un agent Covid a cada restaurant és factible”, ha dit Canadell a la ràdio del Grup Godó. “Aquest agent ha de vetllar pel compliment de les normes, ha d’informar els clients, comunicar queixes si n’hi ha o informar l’autoritat si un client no compleix les normes”.

La proposta, que compta amb el vist-i-plau del sector de la restauració, també inclou l’ús prioritari de zones reservades, la possibilitat d’implantar mampares per separar comensals i fixar l’aforament dels locals en funció de les seves característiques particulars. A més, tan restaurants com bars podrien ser punts estratègics per fer testos ràpids.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa