Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra de Comerç habilita dos punts per fer testos ràpids
  • CA

La Cambra de Comerç de Barcelona ha anunciat que habilitarà dos punts per realitzar testos ràpids d’antígens a la Llotja de Mar de Barcelona i al centre de serveis a les empreses Can Muntanyola de Granollers. L’objectiu de la corporació és “promoure l’ús dels testos d’antígens com a via per controlar la Covid-19”. El president de la Cambra, Joan Canadell, ha estat un dels grans defensors d’aquests proves.

“Cal intensificar la detecció de positius i el rastreig dels seus i destinar-hi més recursos”, ha dit la Cambra. Consideren que aquesta mesura “ajudaria a controlar l’expansió de la pandèmia i evitaria el tancament de sectors econòmics”, que hauran d’estar almenys 10 dies més tancats després de la pròrroga de les restriccions decretada pel Govern de la Generalitat. 

Un protocol per tot Catalunya

A més, la corporació ha reclamat al Govern que “estableixi un protocol per realitzar proves amb tests ràpids sobre tota la població possible, seguint l’exemple de països com Eslovàquia, i destinar tots els recursos disponibles per fer-ho possible, habilitant punts com les farmàcies per realitzar aquest tipus de proves”. 

Per poder fer-se la prova, els interessats hauran de demanar cita prèvia a través d’una pàgina web habilitada, on també hi ha disponible informació sobre la campanya. La cita prèvia no és obligatòria, però es donarà prioritat a qui hagi reservat. Les proves les farà l’empresa de biotecnologia catalana Blueberry Diagnostics, que entregarà un certificar digital amb els resultats de la prova, que tindran una validesa de set dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa