Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L”sportainment’, la segona vida d’una ferralleria de Poblenou
  • CA

Els videojocs han donat una segona vida a una ferralleria del barri de Poblenou. L’espai, ubicat a la rambla de Poblenou, l’utilitza l’empresa barcelonina ERAD​ Media International, que es dedica a l’sportainment, una fusió entre esports i entreteniment audiovisual. Una dotzena de joves de 5 nacionalitats gestionen 3 canals en què transmeten programes de futbol, competicions d’esports electrònics i continguts relacionats amb el motor i els automòbils. ERAD va aconseguir 145 milions de visualitzacions l’any passat, segons dades de l’empresa.

A principis de 2018 va ocupar la ferralleria, que han reformat i reconvertit. A l’espai, a banda de retransmetre contingut d’altres productores, ERAD també crea el seu propi contingut en els estudis de rodatge de què disposa a l’espai.

El fundadors de l’empresa són Jean Sebastien Ventura, un productor francès, i Brice Esso. “De vegades sembla que només es parli de diners, de coses dolentes o rumors sobre fitxatges per tenir grans audiències”, admet Ventura. Però assegura que no volen fer això, sinó que volen “parlar sempre de forma positiva, del bon joc i de les arrels d’aquests esports”. “Mai parlarem de la vida amorosa d’un jugador o dels seus problemes personals”, conclou.

En els últims mesos la nau on estava la ferralleria ha acollit rodatges d’estrenes de diversos canals de televisió, sèries i sessions fotogràfiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa