Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Inversió milionària a Nou Barris per “recuperar i enfortir” la seva economia
  • CA

El plenari de Nou Barris ha aprovat el Pla de Desenvolupament Econòmic i Comercial 2021-2024 amb l’objectiu de “recuperar i enfortir” l’economia del districte en els pròxims quatre anys. Amb un pressupost de més de 20 milions d’euros, el nou Pla aposta pel desenvolupament econòmic de proximitat i per posar en valor “els actius i les oportunitats que ofereix el districte”, segons ha comunicat l’Ajuntament de Barcelona.

Entre les accions que contempla el pla hi ha el suport al comerç de proximitat, incrementar l’emprenedoria dels joves, activar les plantes baixes en desús, promocionar la innovació digital en els comerços o ampliar l’oferta del Cibernàrium. El pla també té com a objectiu “emergir sectors estratègics que no han estat habitualment relacionats amb les potencialitats econòmiques del districte com són la tecnologia, les indústries creatives i l’alimentació sostenible“.

Atreure més visitants

El nou document s’articula davant un context de crisi i incertesa provocat per la pandèmia, per aquest motiu es presenta com “un model de promoció econòmica que s’apropa a les necessitats actuals del territori, que vol treballar per adaptar la seva resposta als nous escenaris que poden sorgir i que vol minimitzar la distància entre ciutadania i recursos públics”.

Un altre dels objectius del pla és atreure visitants per esdeveniments culturals. En aquest sentit, Nou Barris vol “potenciar i atreure” l’art urbà al districte, esdevenint un espai de reconeixement internacional dins del món del grafit, centre d’atracció d’artistes locals i internacionals. Així mateix, també vol ser motor de revitalització de la participació veïnal, d’artistes locals i potenciació de nous talents.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: José Antonio Seguí Navarro a abril 09, 2021 | 12:36
    José Antonio Seguí Navarro abril 09, 2021 | 12:36
    Me patece bien lo de las ayudas , pero debo recordar que no hay ninguna justificacion para haber suprimido las ayudas del impuesto del IBI a personas sin recursos es el segundk sño consecutivo haganselo mirar y reaccionen todas las personas que lo hemos sufrido no esperen que volvamos a votar a los mismos la proxima vez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa