Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres hotels barcelonins més es destinaran a pacients i metges per la crisi del coronavirus
  • CA

L’administració ha sol·licitat tres hotels a Barcelona, en el marc de la crisi del coronavirus, segons un comunicat que ha fet públic l’entitat Catalonia Hotels & Resorts. En concret són el Catalonia Barcelona Plaza, el Catalonia Diagonal Centre –que ja havia avisat d’aquesta nova activitat– i el Catalonia Rigoletto de la capital catalana.

El cas del Barcelona Plaza, amb 347 habitacions, està previst destinar-lo a medicalitzar pacients. El Diagonal Centre, amb 84 habitacions, i el Rigoletto, amb 65, són per a personal sanitari i personal de l’administració sanitària del Servei Català de la Salut. Aquests dos ja estan en actiu.

A més, en el mateix comunicat s’ha detallat que també s’ha reclamat l’espai d’un quart hotel a Sabadell. 

La conselleria de Salut ha explicat avui que s’intensificarà l’ús d’aquells hotels més propers a hospitals i els propis centres esdevindran els gestors dels espais, desplegant –hi els mateixos serveis i logística que habitualment despleguen als centres. Segons la previsió, els hotels estaran ocupats majoritàriament per pacients que estiguin ja en fase de recuperació però que necessitin repòs i evitar la transmissió del virus abans de rebre l’alta i tornar a casa. A més, aquests espais també podrien facilitar el confinament de persones sense domicili o de difícil aïllament o de professionals que necessitin fer-ne.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa