El Fòrum Gastronòmic preveu doblar la superfície de l’exposició en l’edició d’enguany

Els organitzadors avancen que aquest any "obre una nova etapa"

El Fòrum Gastronòmic preveu doblar l’espai expositiu en la pròxima edició, que se celebrarà del 18 al 20 de novembre. Fira de Barcelona ha informat que l’esdeveniment es farà per primera vegada al recinte de Montjuïc, al pavelló 8, on pretén impulsar la internacionalització de les empreses participants. L’última edició a la capital catalana va ser al 2016, i enguany serà el resultat de l’acord entre Alimentaria Exhibitions, la societat de Fira de Barcelona dedicada a l’organització d’esdeveniments internacionals, i Fòrum Gastronòmic, segons Europa Press. “Aquesta edició obre una nova etapa”, ha augurat el director general d’Alimentaria Exhibitons, Antonio Valls.

Els organitzadors avancen que volen aconseguir “els millors resultats, amb l’oferta més atractiva del mercat i la participació de les marques líders en alimentació, restauració i gastronomia”. Serà la tercera edició del fòrum, i esperen comptar amb la presència dels cuiners més representatius del moment. Antonio Valls ha explicat que el fòrum facilitarà oportunitats de negoci per al sector i buscarà posicionar-se com aparador de les últimes tendències.

L’esdeveniment congregarà una gran oferta expositiva i promourà les trobades entre ponents, expositors i visitants professionals, on participaran reconegudes empreses dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el foodservice o l’equipament i la maquinària.

També comptarà amb sessions magistrals de cuina en directe protagonitzades per reconeguts cuiners, així com tallers amb degustació sobre temàtiques de gran interès. A més, el vi tornarà a ser protagonista de diverses sessions i la pastisseria, la gelateria i la fleca ocuparan un espai destacat. El fòrum acollirà premis i concursos.

Nou comentari