Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fira de Barcelona celebra la “tornada a la normalitat i l’èxit” del Mobile

El director general de la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga ha celebrat la “tornada a la normalitat” dels esdeveniments amb “l’èxit” del Mobile World Congress (MWC). Tal com indiquen les xifres que ha publicat la GSMA -l’empresa que organitza el congrés- més de 60.000 persones han passejat pels més de 1.000 stands dels set pavellons. “No hi ha res millor que el MWC en persona, i ha estat emocionant reunir la nostra comunitat, tan apassionada per la connectivitat, per parlar de les oportunitats que tenim per davant” ha dit John Hoffman, conseller delegat de la GSMA.

L’esdeveniment ha tancat l’edició d’enguany amb unes xifres lleugerament més altes que les previsions que s’havien planejat. En aquest context, Serrallonga ha declarat que “la il·lusió ha tornat a la ciutadania igual que la presencialitat”. En aquest sentit, el director general de Fira ha declarat que l’esdeveniment “torna a posar Barcelona en el mapa del món”. Pel que fa a les declaracions de la GSMA, han afirmat que la capital catalana ha estat “el centre de discussió i debat, el lloc on els líders de l’ecosistema mòbil han continuat traçant el futur per assolir tot el potencial de la tecnologia“.

Pel que fa a l’impacte econòmic, l’entitat organitzadora del MWC ha dit que ha estat d’uns 240 milions d’euros de manera aproximada. Tot i que Fira de Barcelona hi ha estat d’acord, Serrallonga ha recalcat que hi ha altres aspectes a tenir en compte, que “costen més de comptabilitzar“. “El fet que Barcelona aculli un congrés d’aquesta magnitud ben segur impactarà en l’economia dels pròxims mesos”, ha afegit el director general de Fira.

El MWC com a centre de sinergies internacionals

Segons les dades publicades per la GSMA, unes 1.900 companyies de 200 països han assistit a les ponències i s’han passejat per les activitats del Mobile. Amb aquestes dades, Serrallonga ha dit que “Barcelona es consolida com a centre internacional”. De fet, tal com ell ha explicat no només és la quantitat de companyies, sinó “la qualitat dels participants“. D’aquesta manera, el director general ha especificat que “hi han assistit alts directius i han pujat el nivell de les reunions de negocis”.

En termes generals, ambdues entitats han celebrat “l’èxit” i ja esperen millorar en les següents edicions. El Mobile World Congress té previst quedar-se a Barcelona fins al 2024, però l’any següent encara és una incògnita. Davant d’això, Serrallonga ha recordat que “la Fira de Barcelona treballa any per any”. En aquest sentit, el director general ha explicat que “estan molt orgullosos de la feina feta i seguiran treballant perquè els anys que quedin siguin igual d’exitosos”.

Nou comentari

Comparteix